látogató számláló

Személyes részvétel vagy online: ez itt a kérdés!

Folyamatosan figyelemmel követjük a járványhelyzet alakulását, igyekszünk minden helyzetre felkészülni és minden résztvevő számára (beleértve előadóinkat és szervezőcsapatunk tagjait is) megnyugtató megoldást kínálni.

A személyes találkozásra vágyóknak

A keddi (november 16-ai) konferencianapra továbbra is elsősorban helyszíni részvétellel zajló eseményként készülünk az alábbiak szerint:

  • A helyszín ismét a Mercure Budapest Castle Hill Hotel lesz
  • A korábbi évekkel szemben azonban ezúttal egyetlen szekcióban lesz a program egész nap, amihez végig a legnagyobb konferenciatermet fogjuk használni
  • A keddi regisztrációt a befogadóképesség maximumának 50%-ra korlátozzuk, így mind a teremben, mind a folyosón a szünetekben nagyobb hely áll rendelkezésre a kellő távolságtartás biztosításához
  • A belépéshez védettségi igazolvány szükséges

 

Keddi előadások online követése

A járványhelyzet fokozódása miatt előfordulhat, hogy a fenti intézkedések sem elegendőek ahhoz, hogy  a  résztvevő kedden végül valóban el tudjon jönni (például céges szabályozások változása vagy kontakt-érintettség miatt). Erre az esetre készülve a keddre megváltott jegyek részeként egy háttérstreaming opciót is biztosítunk. Ennek során a bemutatott diák képét és az előadók hangját fogjuk közvetíteni, a teremben lévő kivetítővel, illetve hangosítással megegyezően, azonban kamerakép nélkül.

Így távolról is lehet majd követni az elhangzottakat, a konferencia online csevegőfelületén keresztül pedig kapcsolatba is lehet lépni az előadókkal.

A tisztán online formátum kedvelőinek

A szerdai (november 17-ei) konferencianap teljes egészében online lesz, amit Zoom és Slack felületen fogunk bonyolítani. A  részvétel így teljesen biztonságos, és a regisztrációs létszám sincs korlátozva.  A keddi egy szekciós program miatt a konferencia előadásainak nagyobbik része a szerdai napon lesz, beleértve két keynote előadást, számos esettanulmányt, az adatvizualizációs és a Python szekciókat is.

A szerdai napra külön is lehet jegyet venni, ami sokak számára fontos hír lehet.

A csütörtöki Data Karrier Fórum nyílt est is teljesen online lesz, ahol a résztvevők a hazai álláspiaci trendekről hallhatnak, online állásbörzén vehetnek részt, valamint a Mentorsarokban konzultációkra is jelentkezhetnek.

Reméljük, mindenkinek sikerül megtalálnia a számára legmegfelelőbb részvételi lehetőséget. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, mind a személyes, mind az online eseményeken!