látogató számláló

Gaál Máté

Data Analytics and Digital Overarching Solutions Manager
Deutsche Telekom IT Solutions Hungary (HU)
LinkedIn
Személyesen · Magyar előadás

=> Az előadás anyagának letöltése

Adatok és emberek: HR analitika a toborzásban

A Deutsche Telekom magyarországi leányaként a Deutsche Telekom IT Solutions Hungary-hez 2021 során, addig nem látott mennyiségű toborzási igény futott be. Ennek kezelésére egy task force jött létre, aminek rövid időn belül központi eleme lett az információ igény.

Az előadás során bemutatom a helyzetet amiben voltunk, illetve, hogy milyen megoldásokkal sikerült kezelni azt, főként adatok és reportok szempontjából. Ami aztán lehetővé tette, hogy adatalapú döntéseket hozzanak a szervezet különböző szintjein, vakon repülés helyett.

A kulturális, szervezeti és projekt szervezési szempontok mellett, az adatok “beszerzésével” kapcsolatos nehézségeket és magát a Power BI-ra épülő megoldást is bemutatom. Rövid kitekintéssel zárva, hogy a “tűzoltás” után, hogyan sikerült fenntartható pályára állítani az elkészült és roadmap-en lévő megoldásokat.

BIO

Gaál Máté több mint 10 éve segíti az üzleti területeket, hogy hatékonyan működjenek és adat alapú döntéseket tudjanak hozni. Big4 és banki évek után, immár a Deutsche Telekomon belül teszi mindezt. Sosem az alkalmazott technológia a fontos, de valahogy mindig a Microsoft megoldásai mellett kötött ki, így mély szakmai ismeretekre tett szert, főként a Data és Power Platformokon.