látogató számláló

Program

A program összeállításánál arra törekszünk, hogy a konferencia széles körű áttekintést adjon az adatvezérelt üzlet, a különböző adatelemzési és adatvizualizációs megoldásokról, kereskedelmi és nyílt forráskódú analitikai eszközökről.

Kiemelt témák és szekciók

  • Adatvezérelt üzlet
    Adatokra alapozva jobb, pontosabb és gyorsabb döntéseket lehet hozni, számos területen segítve ezzel az üzleti döntéshozók munkáját. Az esettanulmányokra fókuszáló szekcióban többek között HR analitika, e-commerce és sport témájú előadásokat tervezünk. További részletek (EN)
  • Adatvizualizáció
    A szekció programjában szerepelni fognak digitális és fizikai vizualizációkat bemutató előadások, érdekes és hasznos szoftvereket bemutató prezentációk. További részletek (EN)
  • Power BI és Tableau
    A legnépszerűbb BI szoftverek felhasználóinak külön szekciókkal készülünk, ahol az alkalmazási példák és a hatékony riportkészítés fogásait bemutató előadások mellett olyan kérdésekkel is tervezünk foglalkozni, mint a BI DevOPs, a jogosultságkezelés és teljesítményhangolás. További részletek a Power BI szekcióról (EN)
    További részletek a Tableau szekcióról (EN)

Tutorial nap

A konferencia első napján egy különleges tutorial csokorral várjuk a résztvevőket, ahol másfél órás mini workshopokon lehet közelebbről is megismerkedni különböző témákkal.

A tutorial napról részletesebben itt írunk.