látogató számláló

Előadói pályázat a Budapest BI Fórumon

Az előadói pályázat beadási határideje szeptember 25-én lejárt. A programbizottság egyedi elbírálás alapján néhány napig még befogadhat későn érkező pályázatokat, erről részletesen itt írunk.

A konferenciáról

A Budapest BI Fórum vezető hazai adatvizualizációs és adatelemzési konferencia, amely idén 10. alkalommal kerül megrendezésre. Szakmai programunk fókuszában idén is az üzleti intelligencia, az adatok elemzése, vizualizációja és üzleti hasznosítása áll.

A rendezvény előadói pályázatára a konferencia témájába vágó esettanulmányokkal, technikai előadásokkal, és hasznos fogásokat és módszereket bemutató prezentációkkal lehet jelentkezni.

A konferencia első napja terveink szerint helyszíni részvétellel, Budapesten zajlik majd, az ezt követő napot pedig online rendezzük meg. Mind az online, mind a helyszíni programba lehet jelentkezni, az erre vonatkozó preferenciát a jelentkezési űrlapon lehet megadni.

Témák

A konferencia nyitott az üzleti intelligencia és adatelemzés minden területére, de a jelentkezéseket megkönnyítendő íme néhány idei fókusztéma:

Előadások típusa és hossza

A konferencián a standard prezentációk nagyjából 25-30 percesek lesznek,  a rövid előadások pedig 10-15 percesek. Előadni akár magyarul, akár angolul is lehet. Van lehetőség több előadással is pályázni különböző témákban.

A keddi napon 90 perces tutorial jellegű előadások lesznek, amelyek 1-1 szakmai témát közelebbről is bemutatnak, és ennek kapcsán tutorial tartására is lehet pályázni.

Néhány jellemző előadástípus:

  • Technológiai előadások: Ezek a prezentációk a konferencia témáihoz illő szoftvereket és technológiákat mutatnak be, kezdő vagy haladó szinten.
  • Esettanulmányok: Egy folyamatban lévő vagy már befejezett projekt bemutatása
  • Tippek, ötletek, tanácsok: Bevált fogások és módszerek különböző adatokkal kapcsolatos problémák megoldására, tapasztalatok megosztása.

Miért érdemes előadni?

  • Ingyenes részvétel és utazási támogatás
    Minden beválogatott előadó a vendégünkként ingyenesen vehet részt a konferencián. Távolról érkező előadóink igényelhetnek utazási támogatást is (hozzájárulás a szállás vagy utazási költségekhez).
  • Tudásmegosztás és kapcsolatépítés
    A konferencia remek lehetőség arra, hogy szakmai tudásodat, tapasztalataidat megoszd a téma iránt érdeklődő hazai szakmai közönséggel.
  • Mentorálás kezdő előadóknak
    Szeretnél biztos lenni abban, hogy az előadásod teljes mértékben megfelel a közönség érdeklődésének, elvárásainak? Írj nekünk, és mi segítünk az előadásra való felkészülésben egy szakmai mentor bevonásával.
  • Előadói VIP szolgáltatások
    A helyszínen prezentáló előadóknak külön termet biztosítunk, ahol a szakmai beszélgetések mellett az előadásra is tudnak készülni, vagy éppen elintézni egy-két sürgős emailt. Az online előadóknak a virtuális speaker szobában lesz lehetőségük eszmét cserélni a többi előadóval.

Jelentkezés

Az előadói pályázat beadási határideje szeptember 25-én lejárt. Utólagos beadásra bizonyos esetekben van mód, erről itt írtunk.

A beérkezett pályázatokat a konferencia programbizottsága értékeli és a jelentkezőket e-mailben értesíti az eredményekről.

Kérdések

Az előadói pályázattal kapcsolatban további információval a programbizottság elnöke, Arató Bence szolgál a cfp@budapestbi.hu e-mail-címen.