látogató számláló

Gyakran Ismételt Kérdések

Ebben a posztban összegyűjtöttük a konferenciával kapcsolatos legfontosabb információkat. Itt még nem szereplő kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésre az office@budapestbi.hu e-mail címen.

 


Program


Milyen lesz a konferencia programja?

A program széles körű áttekintést ad az Adatvizualizáció, Adatelemzés és az Adatvezérelt üzlet kérdéseiről, az új technológiákról, valamint a hazai és nemzetközi alkalmazási trendekről. A konferencia főbb témái itt érhetőek el.

Kik adnak elő a konferencián?

Előadóink olyan neves hazai és nemzetközi vállalatok szakemberei, akik több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a Data, BI és adatvizualizáció területeken.

Milyen nyelven lesznek a prezentációk?

A konferencia mindkét napján magyar és angol nyelvű előadások is lesznek, így mind a hazai, mind a nemzetközi résztvevők megtalálják majd a számukra érdekes előadásokat. Tervezett témáinkról itt lehet részletesebben olvasni.

Hány előadás lesz párhuzamosan?

A szerdai, elsősorban személyes részvétellel tervezett napon a plenáris előadásokat követően négy szekcióban lehet majd előadásokat hallgatni. A csütörtöki online napra három szekcióval készülünk.

Mikor lesznek a workshopok?

Idén, újdonságként a konferenciát megelőző napon (kedden) Tutorial napot tervezünk személyes részvétellel. Ezen a napon 90 perces mini workshopok követik egymást, így több témakör megismerésére lesz kehetőség.
További információ a tutorial napról ezen a linken érhető el.

Milyen nyelven lesz a Tutorial nap?

A Tutorial nap magyarul lesz.

Lesz-e Karrier Fórum?

A tavalyihoz hasonlóan idén is tervezünk Data Karrier Fórumot. További részleteket itt érhetőek el.

Van-e lehetőség az előadókhoz kérdéseket intézni?

Igen, minden előadás végén szánunk időt a kérdésekre.


Lebonyolítás


Hol lesz a konferencia?

A Tutorial napnak (november 15., kedd) és az első konferencianapnak (november 16., szerda) a 4 csillagos Hotel Mercure Buda ad otthont. A konferencia első napján opcionálisan online is követhetőek lesznek az előadások. A második nap (november 17., csütörtök) online formában lesz lebonyolítva.

Hogy lehet a helyszínre eljutni?

Tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén megközelíthető a helyszín. Az autóval érkezők számára parkolási lehetőség a környező utcákban, a hotel mélygarázsában és november 16-án a hotel előtti parkolóban is lehetséges díjfizetés ellenében. Megközelítéssel kapcsolatos további tudnivalók.

Hogyan lehet részt venni?

A konferenciához személyesen és online is lehet csatlakozni. A hibrid konferenciáról további információk itt érhetőek el.

Milyen streaming megoldás lesz?

A szerdai napon (november 16.) az online formátumot preferálóknak távolról is lesz módja követni az előadásokat háttér streaming segítségével, amelyen keresztül az előadások vetített anyaga és az előadás hangja lesz elérhető. A csütörtöki, online napon (november 17.) a teljes előadás (előadók, vetített anyag, előadás hangja) elérhető lesz.

 


Regisztráció


Meddig érvényes a First Minute kedvezmény?

A 30% kedvezményt nyújtó First Minute jegyek 2022.08.31-ig, korlátozott számban állnak rendelkezésre. Jegytípusok és kedvezmények itt érhetőek el.

Meddig érvényes az Early Bird kedvezmény?

A 20% kedvezményt biztosító Early Bird jegyek 2022.09.30-ig állnak rendelkezésre.

Összevonható-e a First Minute és a Csoportos kedvezmény?

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (a First Minute, az Early Bird és a Csoportos kedvezmény sem).

Meddig lehet lemondani a jegyeket?

Amennyiben a körülmények változásai vagy egyéb okok miatt szükségessé válik, akkor a megváltott konferenciajegyek lemondására egészen október 28-ig lehetőséget biztosítunk. Bővebb információ a jegyek lemondásáról.

Lehet-e később változtatni a teljesen online és a hibrid részvétel között?

Igen, 2022. október 28-ig lehetőséget biztosítunk a hibrid és az online jegyek módosítására. A módosítási feltételek itt érhetőek el.

Hol tudok regisztrálni a konferenciára?

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség. Budapest BI Fórum 2022 – regisztrációs űrlap.

Van-e lehetőség arra, hogy egy jeggyel több fő vegyen részt a konferencián?

Egy jegy egy fő részvételére szól, nem osztható meg különböző Résztvevők között.