látogató számláló

A konferencia platina fokozatú támogatója és egyben toborzó partnere:

A ZEISS technológia. A ZEISS optika és innováció. Több mint 35 000 kollégánk fejleszt, gyárt és értékesít rendkívül innovatív termékeket és megoldásokat ügyfeleink számára különféle üzleti területeken, több mint 7,5 milliárd euró árbevétellel.
Vevői számára a ZEISS rendkívül innovatív megoldásokat fejleszt, gyárt és forgalmaz az ipari méréstechnológia és minőségbiztosítás, az élettudományok és anyagkutatás mikroszkópos megoldásai, valamint a szemészeti és mikrosebészeti diagnosztika területén.

A ZEISS név egyet jelent a világ vezető litográfiai optikájával is, amelyet a félvezetőipar microchipek gyártásához használ. Világszintű a kereslet a ZEISS márkájú, trendet teremtő termékek iránt, mint például a szemüveglencsék, fényképezőgép-lencsék és távcsövek.

A ZEISS Digital Partners egyértelmű célja: A ZEISS digitális transzformációjának lehetővé tétele és felgyorsítása a legújabb technológiákkal. Üzleti egységeinkkel közösen ügyfélközpontú digitális és adatmegoldásokat tervezünk, fejlesztünk, méretezünk és működtetünk.

Tekintse meg nyitott pozícióinkat, legyen része a ZEISS jövőjének alakításában, és járuljon hozzá adattermékeink sikeréhez. A Data & Analytics részlegen sok különböző kihívással kell szembenéznünk, amelyekkel a különböző országokban élő csapattársainkkal közösen küzdünk meg. Együtt fenn tudjuk tartani a képességünket, hogy a digitális innováció élvonalában maradjunk, és biztosítsuk, hogy üzleti döntéseinket a legfrissebb adatokkal támasszuk alá.

A konferencia ideje alatt az alábbi előadásban lehet velünk találkozni:

Az előadás mellett sok szeretettel várunk minden érdeklődőt:

  • a helyszíni napon (november 16-án) a kiállítói standunknál
  • online formában a dedikált Slack csatornánkon: #sponsors-zeiss

Kiemelt nyitott pozícióink:

További információ: