látogató számláló

Regisztráció

A Budapest BI Fórum 2021 novemberében speciális formátumban várja a résztvevőket:

  • Az első konferencianap (11.16., kedd) terveink szerint – hosszú idő után végre ismét – Budapesten, helyszíni részvétellel zajlik majd, így résztvevőink és előadóink személyesen találkozhatnak egymással. Ezen a napon a keynote előadások mellett elsősorban hazai esettanulmányok és egyéb előadások szerepelnek a programban.
  • A második napon (11.17., szerda) online lehet követni az előadásokat. Ezen a  napon magyar és külföldi előadások, technikai prezentációk egyaránt várják az érdeklődőket.
  • A harmadik napra (11.18., csütörtök) speciális programot tervezünk, aminek részleteit a későbbiekben tesszük közzé.
  • A konferenciát megelőző héten (november 9-én), egész napos, személyes részvétellel tervezett, interaktív szakmai workshopok keretében nyílik lehetőség egy-egy konkrét témakör alaposabb megismerésére.
  • A személyes jelenléttel járó programokon csak a koronavírus ellen védettek vehetnek részt

 

Részvételi díjak

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza:

Nap First Minute árak
szeptember 24-ig
Early Bird árak
október 22-ig
Standard árak
November 9., Workshop nap (helyszíni)
80 000 Ft 80 000 Ft 80 000 Ft
November 16., kedd (helyszíni) 42 000 Ft 48 000 Ft 60 000 Ft
November 17., szerda (online) 28 000 Ft 32 000 Ft 40 000 Ft
November 16-17., kedd-szerda 70 000 Ft 80 000 Ft 100 000 Ft

A Workshop nap és az első konferencianap részvételi díja tartalmazza az ebédet és a kávészüneteket, amelyek külön tételként, közvetített étkezési szolgáltatásként jelennek meg a számlán, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.  A megadott árak személyenként értendők és nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Idősávos és általános kedvezmények

First Minute kedvezmény
Érdemes minél hamarabb jelentkezni! A 30% kedvezményt nyújtó First Minute jegyek csak korlátozott számban, de legkésőbb szeptember 24-ig állnak rendelkezésre. A First Minute kedvezmény a Workshop napra nem vonatkozik.

Early Bird kedvezmény
A 20% kedvezményt biztosító Early Bird áron október 22-ig lehet regisztrálni. Az Early Bird kedvezmény a Workshop napra nem vonatkozik.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése a csapat minden tagja számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes Résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, a jelentkezés időpontjától függetlenül. A Csoportos kedvezmény a Workshop napra nem vonatkozik. Csoportos jelentkezés esetén keressen bennünket elérhetőségeinken!

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (a First Minute, az Early Bird és a Csoportos kedvezmény sem).

Jegyek módosítása, lemondása

A megváltott jegyek díjmentes lemondására az alábbi időpontokig van lehetőség:

  • Workshop nap: 2021. október 03.,
  • Helyszíni konferencianap: 2021. október 10.,
  • Online konferencianap: 2021. november 01.

Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható. Lemondást, módosítást, átruházást csak írásban tudunk elfogadni, kérjük, az office@budapestbi.hu e-mail címen jelezze nekünk a kért változtatásokat!

 

Online regisztráció

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség, a fizetés pedig kétféle módon történhet: a regisztráció időpontjában azonnal bankkártyával vagy regisztrációt követően küldött díjbekérő alapján átutalással. 

→ Tovább a regisztrációs űrlapra

 

COVID-19 szabályzat

Részvétel

A november 9-i Workshop napon, valamint a november 16-i helyszíni konferencianapon csak a koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt.

Helyszíni események módosítása online eseménnyé

Szervezőként felelősséggel tartozunk Előadóink, Résztvevőink és Kollégáink egészségéért, ezért fenntartjuk a jogot, hogy a járványügyi helyzet változásának függvényében a helyszíni részvétellel tervezett eseményeket is online formátumban rendezzük meg. Ebben az esetben a már regisztrált résztvevők két lehetőség közül válaszhatnak:

  • a helyszíni részvételre jogosító jegyeket online jegyekké módosítjuk, az árkülönbözetet pedig visszatérítjük
  • amennyiben a Résztvevő online formátumban egyáltalán nem kíván részt venni az eseményen, akkor a Szervezők által küldött értesítésben meghatározott időpontig lehetősége van díjmentesen lemondani a részvételt.

Egyéb feltételek

A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Kapcsolat

Rendezvényszervező csapatunk az office@budapestbi.hu e-mail címen, illetve a +36 70 416 2778 telefonszámon áll rendelkezésére.