látogató számláló

Jegyárak és regisztráció

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség, a fizetés pedig kétféle módon történhet: a regisztráció időpontjában azonnal bankkártyával vagy a regisztrációt követően küldött díjbekérő alapján átutalással.

A közvetlen online regisztrációt lezártuk. Jegyvétellel és regisztrációval kapcsolatban az office@budapestbi.hu email címen állunk rendelkezésre.

 

Jegytípusok és árak

A Budapest BI Fórum 2023. november 20-22. (hétfő-szerda) között, ismét hibrid formátumban várja a résztvevőket:

  • A hétfői (11.20.) Tutorial napon mini workshopok követik egymást, amelyeken csak személyesen lehet részt venni.
  • A keddi (11.21.) első konferencianap elsősorban személyes részvétellel zajlik, de online is követhetőek lesznek az előadások.
  • A szerdai (11.22.) második konferencianapot teljes egészében online formában bonyolítjuk le.

A konferenciára kétnapos, hibrid vagy csak online részvételre jogosító jegyek érhetőek el. A részvétel a Tutorial napon opcionális, arra lehet önmagában is jegyet váltani és lehet kombinálni a konferencianapokra érvényes jegyekkel is.

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza:

Jegy típusa First Minute árak
2023.08.31-ig
Early Bird árak
2023.09.30-ig
Standard árak
Tutorial nap
(november 20-án csak személyes részvétel)
66 500 Ft 76 000 Ft 95 000 Ft
2 napos hibrid konferenciajegy
(november 21-én személyes, november 22-én online részvétel)
105 000 Ft 120 000 Ft 150 000 Ft
2 napos csak online konferenciajegy
(november 21-22-én, mindkét nap online részvétel)
77 000 Ft 88 000 Ft 110 000 Ft

A Tutorial nap és az első konferencianap részvételi díja tartalmazza az ebédet és a kávészüneteket, amelyek külön tételként, közvetített étkezési szolgáltatásként jelennek meg a számlán, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.
A megadott árak személyenként értendők és nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Idősávos és általános kedvezmények

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése a csapat minden tagja számára fontos, ezért, ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, a jelentkezés időpontjától függetlenül. Csoportos jelentkezés esetén keressen bennünket elérhetőségeinken még a regisztrációt megelőzően!

Magánszemélyeknek szóló kedvezmény
Magánszemélyeknek a konferenciajegy árából kedvezményt biztosítunk. A további részletekről (pl.: kuponkód) érdeklődjön elérhetőségeinken még a jelentkezés előtt!

Akadémiai kedvezmény
Akadémiai Partner Programunk keretében a csatlakozó intézmények oktatói és hallgatói kedvezményes akadémiai belépőjeggyel vehetnek részt a konferencián. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (a First Minute, az Early Bird és a Csoportos kedvezmény sem).

Módosítási és egyéb feltételek

Jegyek módosítása, lemondása

A hibrid formátumnak köszönhetően különösen rugalmas módosítási és lemondási feltételeket igyekszünk kínálni!

Amennyiben a körülmények változásai vagy egyéb okok miatt szükségessé válik, akkor a megváltott konferenciajegyek módosítására (hibrid vagy online jegyre váltásra) vagy akár lemondására is lehetőséget biztosítunk 2023. október 29-ig.

Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható. Amennyiben jegyét szeretné módosítani vagy átruházni, kérjük, jelezze felénk a változásokat a regisztracio@budapestbi.hu címen!

Egyéb feltételek

A személyes napon a részvétel az aktuális járványügyi szabályzásokhoz kötött. Szervezőként felelősséggel tartozunk előadóink, résztvevőink és kollégáink egészségéért, ezért fenntartjuk a jogot, hogy a járványügyi helyzet változásának függvényében egyedi korlátozásokat is alkalmazzunk, illetve a személyes részvétellel tervezett eseményeket is online formátumban rendezzük meg.

Ebben az esetben a már regisztrált résztvevők két lehetőség közül választhatnak:

  • a személyes részvételre jogosító jegyeket online jegyekké módosítjuk, az árkülönbözetet pedig visszatérítjük
  • amennyiben a résztvevő online formátumban egyáltalán nem kíván részt venni az eseményen, akkor a szervezők által küldött értesítésben meghatározott időpontig lehetősége van díjmentesen lemondani a részvételt.

A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Kapcsolat

A regisztrációval kapcsolatos felvilágosítással az office@budapestbi.hu e-mail címen, illetve a +36 70 416 2778 telefonszámon állunk rendelkezésre.