látogató számláló

Regisztráció

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség, a fizetés pedig kétféle módon történhet: a regisztráció időpontjában azonnal bankkártyával vagy regisztrációt követően küldött díjbekérő alapján átutalással.

Jelenleg a Standard tarifák érvényesek.

Jegykategóriák

A konferenciára többféle jegykategóriát kínálunk, amely lehetővé teszi az igényeknek leginkább megfelelő részvételi forma kiválasztását:

  • az All Inclusive jegyek a konferencia mindhárom napjára érvényesek,
  • a 2 napos konferenciajegyek a keddi és szerdai előadásokra szólnak,
  • az önálló Workshop jegy pedig csak hétfői belépést tartalmaz.

A konferencia egyes napjainak formátumáról részletes információk itt olvashatóak.

Jegyárak

Jegy típusa Early Bird
szeptember végéig
Standard
október végéig
Csoportos
október végéig
Late bird
az utolsó két hétben
All Inclusive Workshop+hibrid jegy
Hétfőn és kedden személyes, szerdán online részvétel
208 250 Ft 245 000 Ft 196 000 Ft 294 000 Ft
All Inclusive Workshop+online jegy
Hétfőn személyes, kedden és szerdán online részvétel
174 250 Ft 205 000 Ft 164 000 Ft 246 000 Ft
2 napos hibrid konferenciajegy
Kedden személyes, szerdán online részvétel
127 500 Ft 150 000 Ft 120 000 Ft 180 000 Ft
2 napos online konferenciajegy
Kedden és szerdán online részvétel
93 500 Ft 110 000 Ft 88 000 Ft 132 000 Ft
Csak workshop jegy
A hétfői napon személyes részvétel
80 750 Ft 95 000 Ft 76 000 Ft 114 000 Ft

A Workshop nap és az első konferencianap személyes részvételi díja tartalmazza az ebédet és a kávészüneteket, amelyek külön tételként, közvetített étkezési szolgáltatásként jelennek meg a számlán, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik. A megadott árak nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Kedvezmények

Időalapú kedvezmények
Minél előbb veszi meg a jegyét, annál kedvezőbb az ár! Jelenleg a Standard árak érvényesek október végéig, utána a drágább, Late Bird tarifák lépnek majd érvénybe.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése a csapat minden tagja számára fontos, ezért azon cégek számára, akik egyszerre több résztvevőt is regisztrálnak a konferenciára, speciális kedvezményt biztosítunk:

  • Standard csoportos kedvezmény: ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes Résztvevő számára 20% kedvezményt adunk a Standard jegyárakból.
  • Nagycsoportos kedvezmény: ha egy cégtől legalább nyolcan jelentkeznek, kérje egyedi ajánlatunkat!

A csoportos kedvezmények a standard jegyárakkal együtt 2024. október 31-ig érvényesek. Csoportos jelentkezés esetén, még a regisztrációt megelőzően keressen bennünket elérhetőségeinken!

Magánszemélyeknek szóló kedvezmény
Magánszemélyeknek a konferencia standard áraiból kedvezményt biztosítunk. A további részletekről (pl. kuponkód) a regisztráció előtt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Akadémiai kedvezmény
Akadémiai Partner Programunk keretében a csatlakozó intézmények oktatói és hallgatói is kedvezményes akadémiai belépőjeggyel vehetnek részt a konferencián. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (sem az időalapú, sem az egyedi kedvezmények). 

Módosítási és egyéb feltételek

Jegyek módosítása, lemondása

A hibrid formátumnak köszönhetően különösen rugalmas módosítási és lemondási feltételeket igyekszünk kínálni!

Amennyiben a körülmények változásai vagy egyéb okok miatt szükségessé válik, akkor a megváltott konferenciajegyek módosítására (hibrid vagy online jegyre váltásra) vagy akár lemondására is lehetőséget biztosítunk 2024. október 27-ig.

Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható. Amennyiben jegyét szeretné módosítani vagy átruházni, kérjük, jelezze felénk a változásokat a regisztracio@budapestbi.hu címen!

Egyéb feltételek

A személyes napon a részvétel az aktuális járványügyi szabályzásokhoz kötött. Szervezőként felelősséggel tartozunk előadóink, résztvevőink és kollégáink egészségéért, ezért fenntartjuk a jogot, hogy a járványügyi helyzet változásának függvényében egyedi korlátozásokat is alkalmazzunk, illetve a személyes részvétellel tervezett eseményeket is online formátumban rendezzük meg.

Ebben az esetben a már regisztrált résztvevők két lehetőség közül választhatnak:

  • a személyes részvételre jogosító jegyeket online jegyekké módosítjuk, az árkülönbözetet pedig visszatérítjük
  • amennyiben a résztvevő online formátumban egyáltalán nem kíván részt venni az eseményen, akkor a szervezők által küldött értesítésben meghatározott időpontig lehetőség van díjmentesen lemondani a részvételt.

A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Kapcsolat

Regisztrációval kapcsolatos felvilágosítással az office@budapestbi.hu e-mail címen, illetve a +36-70-416-2778 telefonszámon szívesen állunk rendelkezésre.