látogató számláló

Keddi hibrid nap – programajánló

A keddi nap helyszíne a Mercure Budapest Castle Hill hotel lesz.  A zsúfoltság elkerüléséről gondoskodunk részben a résztvevői létszám korlátozásával, részben azzal, hogy végig egyetlen szekció lesz a hotel legnagyobb termében. Azok számára is biztosítjuk az előadások követhetőségét, akik bármilyen okból nem tudnak személyesen részt venni.

Keynote előadás

A konferencia megnyitó előadását ismét Arató Bence, a BI Consulting vezetője tartja. A prezentációban szó lesz technikai trendekről, elemzői véleményekről, befektetésekről és felvásárlásokról.

Vállalati esettanulmányok

A nap egyik fókusztémája a BI és adatvizualizációs esettanulmányok. Lesz előadás az Erste Bank Tableau bevezetéséről, a CHERRISK zöldmezős BI rendszeréről, a Morgan Stanley adatvizualizációs gyakorlatáról és az OTP Bank adatmonetizációs fejlesztéséről.

Szakértői prezentációk

Az esettanulmányok mellett BI profiktól is hallhatunk majd. A Qlik szakértői a Bosch képviselőjével együtt adnak elő, az Abylon Consulting kontrolling automatizációról fog beszélni, Tableau és Salesforce újdonságokról is hallhatunk, a United Consult pedig saját példáján keresztül mutatja be az adatvezérelt vállalati működést.

A nap végén az utolsó előadást Kővári Attila tartja majd, a témája pedig a BI rendszerek felvirágoztatásához szükséges szervezeti feladatok lesznek.

Záró kerekasztal és állófogadás

Szorosan kapcsolódik ehhez a témához a záró kerekasztal is a Data skillek oktatásáról, ahol Attila mellett két másik jól ismert szakértő és oktató – Minkó Mihály és Kovács Gyula – is megosztja majd tapasztalatait a közönséggel.

A program végén szokás szerint egy sör-és borkóstolóval összekötött állófogadás keretében biztosítunk lehetőséget a nap során hallottak megbeszélésére, a szakmai tapasztalat- és eszmecserére.